Luennot ja ohjaukset
Taiji

Taiji on vanha kiinalainen liikuntalaji, jolla rentouttava ja rauhoittava vaikutus. Taijissa liikutaan hitaasti, jolloin laji sopii kaikenikäisille ja kuntoisille. Harmoniset liikkeet tasapainottavat mieltä ja kehoa ja ovat hyvää vastapainoa arjen stressille ja kiireelle. Taijin avulla voi kehittää vartalon hallintaa, lihasvoimaa, koordinaatiota ja tasapainoa miellyttävällä tavalla.

Mindfullnes

Mindfullness tarkoittaa tietoista hyväksyvää läsnäoloa, jonka avulla voi tulla tietoisemmaksi omista tunteista, ajatuksista ja kehosta. Läsnäolevaa mielentilaa voidaan soveltaa moniin asioihin esim. vuorovaikutustilanteisiin, unettomuuteen, rentoutumiseen, omien ajatusmallien uudelleen arviointiin jne.
Menetelmää käytetään laajasti mm. kognitiivisessa psykoterapiassa ja se auttaa myös tunteiden säätelyssä. Tunnilla tutustumme mielen tietoiseen ja tiedostamattomaan toimintaan, sekä teemme rentouttavan mindfullness-harjoituksen.

Rauhoita mielesi, tunne itsesi

Stressinhallinta, palautuminen ja tunteiden säätely.
Arjen stressi ja kiire sekä vaativa ajattelutyö voivat kuormittaa liikaa. Työuupumus ja rasituksesta johtuvat fyysiset ja psyykkiset oireet ovat yleisiä tänä päivänä. Tule tekemään testi omista voimavaroista ja stressitekijöistä. Saat myös vinkkejä stressinhallintaan.

Työssäjaksaminen ja työhyvinvointi

Mitkä asiat vaikuttavat työssäjaksamiseen?
Miten tunnistan uupumusoireet?
Miten saan lisää voimavaroja?
Luennolla käsitellään työssäjaksamista ja työhyvinvointia ihmisen voimavarojen ja tarpeiden kautta.

Luentoa voidaan räätälöidä ryhmälle yksilöllisesti sopivaksi, jolloin luennoitsija tarvitsee taustatietoja organisaation ja ryhmän tilanteesta. Ongelmia voivat olla esim. yt-neuvottelut, huono ryhmähenki, lukkiutuneet tilanteet tai asiat, joita ei ole kyetty nostamaan esille.

Vapaudu stressistä


Tunti sopii hyvin ylikuormituksesta, stressistä ja fyysisestä jännityksestä kärsiville. Syvennymme kehomielen siltaamisharjoitukseen (MBB), jonka avulla käsittelemme stressaavia tunteita ja ajatuksia tietoisuustaitojen ja rentoutumisen kautta. Tunnilla pyritään helpottamaan myös ryhmän keskinäistä kommunikaatiota.

Syvärentoutus

Tunnilla sukellamme hitaasti syvälle rentoutuneisuuden tilaan. Koemme tehokkaimmat keholliset, emotionaaliset ja mentaaliset suggestiot syvän rentouden saavuttamiseksi. Menetelmät ovat yksinkertaisia ja helppoja. Ne sopivat kaikille ja lämmittävät myös ryhmän yhteishenkeä. Musiikkia, kosketusta, kapalointia, keinuttamista, mindfullnessia, hengitystä ja syvä sukellus hiljaisuuteen…  Suositellaan päivän lopuksi. 
Rento laji, ei vaadi välttämättä liikuntavarustusta.
Tärkeää! Lämmin vaatetus on suositeltava. Historia

Olemme toimineet Tapanilan Urheilukeskussa vuodesta 1998. Tilamme sijaitsevat Tapanilan Terveystalossa. Yritysryhmien ohjaamisessa käytössämme ovat monipuoliset liikuntasalit ja kokoustilat.

Blogi-kirjoituksia

Tulossa.

KATSO KAIKKI POSTAUKSET

Asiakkaiden palautetta

"Hyvin oli äijä saatu kondikseen ja kultaa tuli!"
- Petteri Salolainen, Keilauksen henkilökohtainen MM-kulta 2018.

 

"Joukkue juhli sunnuntaina Suomen mestaruutta ja siitä voi antaa myös sinulle erittäin ISON kiitoksen! Ilman sun loistavaa ammattitaitoa ei pojat olisi pysyneet kunnossa. Iso kiitos kaikesta avusta ja ensi keväänä näät poikia kun laitamme ne taas kehoanalyysiin!
- Valmentaja Helsingistä. 

Lue lisää...

Ota yhteyttä

 • Puhelin:
  050 533 3335
 • Sähköposti:
  kehomieli(at)live.com
 • Osoite:
  Tapanilan Urheilukeskus
  Erätie 3
  Helsinki 00730