Psykoterapia ja fysioterapia
Fysioterapeutti on ihmisen anatomian ja biomekaniikan asiantuntija. Fysioterapeutilla hoidetaan kiputiloja ja sairauksia, jotka liittyvät lihaksistoon, luustoon sekä nivelten ja hermoston toimintaan. Käytännössä fysioterapialla voidaan vaikuttaa mihin tahansa fyysiseen vaivaan erilaisin menetelmin ja kuntoutuksen avulla.

Fysioterapeutti tutkii tavallisesti ryhtiä, nivelten liikkuvuuksia, jännitystiloja ja kehon toimintaa eri tilanteissa. Fysioterapeutti käsittelee kehoa ja antaa erilaisia hoitoja ja tekee harjoitusohjelmia. Tapanilan terveystalolla suosittuja ovat myös olleet erilaiset lihastasapainokartoitukset ja kehon terveystarkastuksen. Hoidamme myös psykosomaattisia oireita, urheilijoita ja annamme henkilökohtaista valmennusta ja neuvontaa


Psykoterapia on elämän kriisien ja mielentereveysongelmien hoitamista keskustelun avulla psykoterapeuttisessa yhteistyösuhteessa. Terapiaan hakeutumisen tavallisimmat syyt ovat yleensä ahdistus, masennus, pelkotilat sekä ongelmat ihmissuhteissa, työssä tai opiskelussa.

Tapanilan Terveystalolla on mahdollista saada intesiivistä psykoterapiaa KELA.n kuntoutuksena tai lyhyempiä terapiajaksoja sekä työnohausta. Käytämme psykodynaamista, kognitiivisia ja kehopsykoterapeuttisia menetelmiä.

Psykoterapia alkaa yleensä haastattelulla, jossa kartoitetaan ihmisen elämäntilannetta ja taustoja. Muutaman haastattelukerran tarkoitus on myös antaa mahdollsisuus sekä potilaalle, että terapeutille tutustua toisiinsa ja varmistaa että yhteistyön aloittaminen tuntuu molemmin puolin oikealta.

Terapeuttina toimii:

Sami Mänty-Aho 050 533 3335

Lisää aiheesta: Tapanilan Terveystalo ja Kuntoutus-ja terapiapalvelu

 


Historia

Olemme toimineet Tapanilan Urheilukeskussa vuodesta 1998. Tilamme sijaitsevat Tapanilan Terveystalossa. Yritysryhmien ohjaamisessa käytössämme ovat monipuoliset liikuntasalit ja kokoustilat.

Blogi-kirjoituksia

Tulossa.

KATSO KAIKKI POSTAUKSET

Asiakkaiden palautetta

"Hyvin oli äijä saatu kondikseen ja kultaa tuli!"
- Petteri Salolainen, Keilauksen henkilökohtainen MM-kulta 2018.

 

"Joukkue juhli sunnuntaina Suomen mestaruutta ja siitä voi antaa myös sinulle erittäin ISON kiitoksen! Ilman sun loistavaa ammattitaitoa ei pojat olisi pysyneet kunnossa. Iso kiitos kaikesta avusta ja ensi keväänä näät poikia kun laitamme ne taas kehoanalyysiin!
- Valmentaja Helsingistä. 

Lue lisää...

Ota yhteyttä

 • Puhelin:
  050 533 3335
 • Sähköposti:
  kehomieli(at)live.com
 • Osoite:
  Tapanilan Urheilukeskus
  Erätie 3
  Helsinki 00730