VINYASA FLOW & RENTOUTUS (75 min.)

Olen tapanilalainen joogaopettaja ja tietoisuustaitojen valmentaja Carita. Jaan tätä sydämeni harjoitusta yli 20 vuoden joogakokemuksella. Minulle jooga on tapa olla läsnä tässä hetkessä, tutkia uteliaasti elämää ja nauttia kehon, mielen ja sydämen elinvoimasta.

Kutsun jakamaani harjoitusta ‘kasvun joogaksi’. Siinä opiskelemani joogasuuntaukset, energiatyöskentely ja tietoisuustaidot versovat kokonaisvaltaiseksi harjoitukseksi. Tavoitteena on, että joogatunneillani jokainen löytää omasta kehostaan kumpuavan huoltavan ja vahvistavan liikkeen.

Olen aloittanut joogapolkuni luomalla vankan pohjan asanatekniikalle ja kehon linjaukselle Iyengar-joogalla. Olen valmistunut Heartful Yoga -opettajaksi ja Villa Mandalasta yinjoogan opettajaksi, parhaillaan teen jatko-opintoja Janet Stonen opissa.

Opetan kehomielikeskuksessa torstaisin virtaavaa dynaamista Vinyasa flow -joogaa ja kerran kuukaudessa perjantaisin lempeää yinjoogaa.

Virtaavat ja vahvistavat joogatunnit kutsuvat sinut liikkumaan itseäsi kuunnellen. Tunneilla autan sinua pysähtymään itsesi äärelle. Löytämään lempeän harjoituksen, joka avaa kehosi jumeja ja vahvistaa lihaksia. Tuo kehoon ja mieleen kokonaisvaltaisesti tasapainoa ja rentoutta.

Opit käyttämään hengityksen rauhoittavaa voimaa ja herättämään elinvoimasi ja ilosi. Joogamatolta harjoitus kasvaa mukaan arkeesi, jotta voit joka päivä tehdä hyvinvointiasi lisääviä tekoja ja valintoja.

Olen kahden teinin äiti ja ihmisyyden ikuinen ihmettelijä. Rakastan puutarhan hoitamista. Puutalomme alakerrasta löytyy Yogarden – kasvun joogaa -kotistudio, jossa pidän joogatunteja ja äänimaljarentoutuksia pienryhmille ja yksityistunteina.

Koulutukseltani olen viestinnän FM, tanssi- ja draamapedagogiikkaan erikoistunut aikuiskouluttaja sekä NLP Trainer. Median ja viestinnän ammattilainen.

Joogamatolla kohdataan!
❤ Carita

carita@yogarden.fi

yogarden.fi