Huom!
Nyt käynnistyvät Mirkan Aamujooga, Äijä-jooga ja Pilates.
Mukaan pääsee myös kesken kauden.
Kysy Lisää: 041 547 8527, mirka.kirjavainen@gmail.com

Hei,

Olen kahden lapsen äiti, fysioterapeutti sekä pilates- ja joogaohjaaja. Elämäntehtäväni on auttaa ja opastaa ihmisiä. Kehon viisautesi ohjaa minua hoitotyössäni löytämään syitä pitkäaikaisiinkin oireiluihin ja kiputiloihin. Uskon, että lähes kaikista kivuista ja vaivoista voi päästä eroon, kun kehoa autetaan tasapainoon. Kehon kyky uudistua ja parantaa itse itseään on uskomaton! 

Hoitotyön lisäksi nautin kehomieli-tuntien ohjaamisesta ja sydäntäni lähellä ovatkin pilates ja jooga. Minulta kysytään aika usein että mitä eroa näiden kahden välillä on. Tähän on hieman vaikea vastata ja näkemyseroja varmasti löytyy. Itse koen, että pilates on enemmän kehollinen harjoitus ja joogassa haetaan keho-mieli-sielu -yhteyttä. Jooga voi usein alkaa pelkästään kehollisen harjoituksen tavoitteluna mutta ajan kuluessa vaikutukset laajenevat kuin vaivihkaa. Elämän arvot ja suhtautuminen itseen ja ympäristöön saattavat alkaa muuttumaan. Myötätunto itseä ja muita kohtaan vahvistuu ja syvenee. Tosin pilateksessakin keskittyiminen itseen, omaan kehoon ja hengittämiseen avaa myös jollakin tasolla yhteyttä syvempään olemukseen ja myötätuntoon sekä hyväksyntään oman kehon suhteen mutta koen että se on erilaista ja hyvä niin. Pilates ja jooga voivat tukea ihanasti toisiaan. Ne eivät missään nimessä sulje tosiaan pois!

Minulla on loputon tiedonjano ihmisen keho-mieli-sielua kohtaan. Se ajaa minua jatkuvasti uusille poluille ja tuo ihania seikkailuja tullessaan.

Puh: 0415478527

mirka.kirjavainen@gmail.com

www.munda.fi