Tervetuloa Taijin Maailmaan: Tasapainoa ja Hyvinvointia Etänä tai Paikanpäällä

Taiji on perinteinen kiinalainen liikuntamuoto, joka tarjoaa monipuolisia hyötyjä keholle ja mielelle. Taijissa yhdistyvät hitaat, sulavat liikkeet, tietoinen hengitys ja rauhallinen mieli. Taiji on tunnettu sen vaikutuksista stressinhallintaan. Se edistää terveyttä ja henkistä tasapainoa monipuolisesti. Tervetuloa tutustumaan taijin maailmaan ja löytämään sen positiiviset vaikutukset omaan elämääsi.

Miksi Valita Taiji?

  • Stressinhallinta: Taiji auttaa lievittämään stressiä ja parantamaan mielenterveyttä. Hitaat liikkeet ja syvä hengitys rauhoittavat hermostoa ja edistävät rentoutumista.
  • Fyysinen Hyvinvointi: Taiji parantaa tasapainoa, liikkuvuutta ja lihasten voimaa. Se sopii kaikille ikäryhmille ja tasoille.
  • Tietoinen Läsnäolo: Taijissa korostetaan tietoista läsnäoloa, mikä auttaa keskittymään hetkeen ja parantamaan henkistä tietoisuutta.
  • Sosiaalinen Yhteisö: Liity mukaan mukavaan ja kannustavaan yhteisöön, jossa voit jakaa kokemuksia ja oppia yhdessä muiden kanssa.

Kurssimme Tarjoaa:

  • Kokeneen ja pätevän opettajan, jolla on syvä tietämys taijista ja kiinalaisesta lääketieteestä.
  • Säännölliset harjoituskerrat ja mahdollisuus oppia monipuolinen taijin liikesarja.
  • Mahdollisuus kokea energisoiva qi gong ja sen terveysvaikutukset.
  • Paikan, jossa voit löytää rauhan ja tasapainon kiireisen arjen keskellä.

Lähde Matkalle Kohti Hyvinvointia:

Tule mukaan taijin maailmaan ja anna itsellesi lahja paremmalle terveydelle ja tasapainoisemmalle elämälle. Ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa taijin harjoittelu, ja sen hyödyt voivat ulottua kauas tulevaisuuteen.

Ota Yhteyttä ja Liity Kurssillemme:

Kurssin alkamisajankohta siirtyy myöhemmäksi.
Lisätietoja: sami(at)tapanilanterveys.fi
p. 050 533 3335

Tule mukaan tähän ainutlaatuiseen matkaan, joka tarjoaa sinulle työkalut parempaan terveyteen, tasapainoon ja hyvinvointiin. Taiji on enemmän kuin liikuntamuoto – se on elämäntapa, joka voi muuttaa elämäsi.

Ohjaaja

Sami Mänty-Aho on psykoterapeutti ja fysioterapeutti. Hän on harjoittanut ja ohjannut erilaisia kehomielen harjoitteita 30 vuoden ajan ja suorittanut kaksi tutkintoa kiinalaisesta lääketieteestä. Samilla on laaja-alainen koulutus erilaisista psykofyysisistä harjoitteista, meditatiivisista menetelmistä ja terapiatyöstä. Sami ohjaa Taijia myös Tapanilan Erällä ja on lajin Euroopan mestari.