Vuokraa viikonlopuksi, päiväksi tai tunneiksi.

Pienempi sali kuuluu samaan pakettiin!

Heti salin vieressä on toinen pienempi tila, jossa on terapeuttisia laitteita ja tilaa seurusteluun ja oleskeluun. Salista löytyvät puolapuut, nojapuut, pulley ja erilaisia kuntoutusvarusteita.

Rauhallista avointa tilaa 90 nelitötä

90 neliötä avointa tilaa, akustinen katto ja erilaisia valaistusmahdollisuuksia. Voit vuokrata salia arkisin tai viikonloppuisin. Salissa on pidetty Joogaa, hahmoterapia-koulutuksia, syvärentoutusta, tanssia, fysioterapeuttisia ryhmiä ja mindfullness-koulutuksia. Saliin mahtuu jopa 20 ihmistä makuulle.

Hyvät kulkuyhteydet

Sali sijaitsee kauniin ja rauhallisen Tapanilan torin varrella Suur-Helsingin alueen keskiössä, jonne on lyhyt matka kaikkialta. Helsingin keskustasta ja lento-asemalta on junalla matkaa vain 15min. Pysäköintitilaa on autoille torin laidoilla ja koulun ilmaisella pysäköintialueella aivan keskuksen vieressä.

Koulututuksiin ja esityksiin

Salissa on kaksi valkokangasta, joista toinen on siirreltävä. Esityksiä varten on laservideotykki, langaton ja johdollinen helppokäyttöinen medialaitteisto sekä hifi-äänentoisto. Hyvät kuvausvalot tekevät salista ihanteellisen videoiden kuvaamiseen ja striimaukseen. Tuoleja on noin 30 henkilölle,

Robottikameralla saa hienon striimin.

Salissa on kattoon integroitu robottikamera, jolla voit striimata tuntejasi vaikkapa Zoomiin tai tehdä videoita. Laitat vain usb-johdon kiinni koneeseen ja ohjaat kameraa kätevästi kaukosäätimellä. Säätimessä on muistipaikkoja, jos haluat zoomata kuvaa nopeasti lähelle ja kauas. Salin katossa on mikrofoneja ja erillinen kaiutin, jonka avulla kaikki voivat kuulla toisensa. Kamera toimii myös hämärässä kts yläpuolella oleva kuvakaappaus striimistä!

Tilava keittiö

Keittiössä on valmiiksi astiat ja ruoanlaittomahdollisuus.

HINNASTO:

La tai su 100,-
Viikonloppu 200,-
Arki-ilta 35,-/h
Robottikameran ja mikrofonien vuokra 20,-

Kysy tutustumista tai vapaita aikoja:

Kaisa Sievänen: kaisa(at)tapanilanterveys.fi / 040 735 1533
Sami Mänty-Aho: sami(at)tapanilanterveys.fi / 050 533 3335